Over Crea

Stichting CREA in Uithoorn verzorgt creatieve cursussen voor kinderen en volwassenen. CREA is opgericht in 1993, voortvloeiend uit een Gemeentelijk cursusproject. De stichting heeft geen winstoogmerk .

Ons cursusaanbod wisselt gedurende het jaar. Het loont dus om regelmatig even een kijkje op de site te nemen. Workshops op maat regelen wij ook. We bespreken uw wensen en verzorgen de workshop, indien gewenst met catering.

foto martina fortCREA is gehuisvest op het Fort aan de Drecht in Uithoorn; een unieke locatie om creatief bezig te zijn! Verschillende lokalen zijn er ingericht om cursussen in  diverse kunstvormen te geven.

CREA is een Stichting binnen de culturele sector die, zoals u weet, onder vuur ligt als het om subsidie gaat. CREA wil graag betaalbare cursussen blijven geven en heeft daarom “Vriend van Stichting CREA” geïntroduceerd. Lees op de website hoe u vriend kunt worden!

Wist u dat we ook op Facebook te vinden zijn?

Mocht u nog suggesties hebben mbt nieuwe workshops of cursussen, laat het ons gerust weten. Indien mogelijk nemen we deze op in ons aanbod.

Veel plezier op de website en wellicht tot snel!

 mob: 06-47849113 mail:crea@xs4all.nl