Contact

CONTACT

Stichting CREA, Grevelingen 56, 1423 RN Uithoorn

crea@xs4all.nl,  06 478 49 113, bij geen gehoor graag een boodschap inspreken, dan bellen wij u terug

Bankrekeningnummer: NL 89 RABO 0378 525 336

ROUTEBESCHRIJVING

Komend vanuit de richting Utrecht

In Uithoorn aangekomen gaat u richting Meerwijk Oost. U rijdt via de Laan van Meerwijk, langs het politiebureau en langs Winkelcentrum Amstelplein. Na ongeveer 300 meter gaat u links af. (volg het bord: ‘doorgaand verkeer’) U rijdt nu op aan de Molenvliet.  Zo komt u uit langs rivier de Amstel die over gaat in de Drecht. De tweede weg aan uw rechterhand is de Grevelingen. Links ziet u nu het Fort liggen. Onder de bomen kunt u in de parkeervakken parkeren. Parkeren op het terrein zelf is niet toegestaan.

Komend uit de richting Aalsmeer
U rijdt Uithoorn binnen. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij het tweede verkeerslicht de N196 verlaten en slaat u rechts af. (richting Meerwijk Oost.) U rijdt nu op de Laan van Meerwijk. Na ongeveer 300 meter gaat u links af. (volg het bord: ‘doorgaand verkeer’) U rijdt nu op aan de Molenvliet.  Zo komt u uit langs rivier de Amstel die over gaat in de Drecht. De tweede weg aan uw rechterhand is de Grevelingen. Links ziet u nu het Fort liggen. Onder de bomen kunt u in de parkeervakken parkeren. Parkeren op het terrein zelf is niet toegestaan.

Komend uit Amstelveen over de N521
Volg de borden ‘Uithoorn”. Over de N521 bereikt u de gemeentegrens van Uithoorn. Bij het vierde verkeerslicht slaat u linksaf de N196, richting winkelcentrum Amstelplein. Bij de volgende verkeerslichten op de N196 slaat u rechts af. (richting Meerwijk Oost.) U rijdt nu op de Laan van Meerwijk. Na ongeveer 300 meter gaat u links af. (volg het bord: ‘doorgaand verkeer’) U rijdt nu op aan de Molenvliet.  Zo komt u uit langs rivier de Amstel die over gaat in de Drecht. De tweede weg aan uw rechterhand is de Grevelingen. Links ziet u nu het Fort liggen. Onder de bomen kunt u in de parkeervakken parkeren. Parkeren op het terrein zelf is niet toegestaan.