Open atelier intensief begeleid

Deze cursus heeft voor ieder wat wils. Zowel voor beginners als gevorderden is er ruimte om een eigen ontwikkeling door te maken.

Voor beginners zal er in eerste instantie door middel van gerichte opdrachten worden gewerkt aan de basisbeginselen van het tekenen. Goed leren kijken is één van die basisbeginselen. Volgens een speciale methode zal er veel getekend worden naar de waarneming. Losse voorwerpen, je eigen hand of gezicht of een stilleven zijn daarbij onderwerpen. Ook zal er aandacht zijn voor verschillende materialen en het tekenen naar eigen fantasie. Uiteindelijk is het de bedoeling van de cursus om tot een zelfstandig kunstwerk te komen.

Voor gevorderden is er ruimte om aan eigen projecten te werken. De begeleiding zal dan bestaan uit het oplossen van problemen, advies over compositie en kleur en hulp bij het bepalen van een onderwerp. Ook kunnen degenen met meer ervaring natuurlijk meedoen aan de opdrachten.

Heb je zin om te schilderen en neem je er thuis niet de tijd voor? Ben je toe aan een avond voor jezelf en dan in cursusverband gestimuleerd worden tot het maken van mooie kunstwerken? Kom dan naar deze cursus!

arlet-jeugdcursus-a

Vermeld  de cursusletter op uw inschrijfformulier.

Maandagavond-cursus A, aanvangsdatum :  12 september 2022

Lestijden:  19:30-22:00 uur,
Aantal lessen: 24, lesgeld: € 366,00
Docent: Arlet Ybema

geen les in de schoolvakanties